En rekond kan ge dig en skinande ren bil

Rekond är en förkortning av rekonditionering. Just rekonditionering är ett ord som förklarar på ett bra sätt vad en rekond ägnar sig åt. En rekond kan nämligen hjälpa dig med en rekonditionering av din bil, alltså en genomgående och noggrann rengöring av den, både på in- och utsidan. Detta inkluderar bland annat vaxning och polering av bilens lack för att få den att bli så skinande som möjligt. Bland annat är det vanligt att du som ska sälja din bil gör en rekonditionering av den för att få den att se så fin som möjligt ut samt få eventuella köpare att nappa på den. Behöver du hjälp med just detta? Då är du varmt välkommen att vända dig till oss så ska vi se till att du får precis den hjälp du är ute efter. Vi ser fram emot att få höra från dig och kunna förse dig med den hjälp du är i behov av.

Vi är baserade i Uppsala

Vi är ett företag som är baserade i Uppsala. Vi erbjuder därför våra tjänster till dig som bor i Uppsala med omnejd. Eftersom Stockholm och Uppsala ligger så pass nära varandra som de gör kan därför även du som bor i Stockholm vända dig till oss för hjälp.

Vi arbetar i ett högt tempo

Vi är också ett företag som är vana vid att arbeta i ett högt tempo. När du lämnar in din bil för rekonditionering hos oss behöver du därför inte vänta länge till dess att vi blir klara med den. Faktum att vi arbetar i ett högt tempo betyder dock inte att vi låter det gå ut över kvalitén och noggrannheten på de jobb vi utför, utan hos oss får du högkvalitativ och snabb service på en och samma gång.